Cranio-sacraal-leudal

In balans met klank en stilte

Favoriete linksPrivacyverklaring


www.cranio-nederland.nl

www.pcsa.nu

www.upledger.nl

www.harptherapycampus.eu

www.helendeharp.nl

www.zengar.com

www.de-vlindertuin.nl

www.earthingnederland.nl


www.vbag.nl

www.quasir.nl (klacht- en tuchtrecht)OPTIMALE GRONDING/ GENEZING THUIS EN OP HET WERK

Om dieper contact te maken met onze gronding is er een eenvoudig systeem ontwikkeld wat ons in de huidige levensstijl ondersteunt met een gezond oplading van Aarde energie.


Sinds ik kennis heb gemaakt met aardingsmatten en -lakens heb ik de uitwerking van aarden mogen ervaren bij mezelf, familieleden en klanten in mijn praktijk.

Door de westerse levensstijl hebben we allemaal een groot tekort aan neuronen in ons lichaam. Het feit dat we kunststofzolen dragen onder onze schoenen en veel vloeroppervlakken in woning en bedrijf niet geleiden, zorgt er voor dat de levengevende neuronen van de Aarde niet meer in ons systeem binnenkomen. Dit ervaren we alleen nog maar als we op blote voeten buiten lopen op zand, gras of zwemmen in zee (zout water heeft ook veel neuronen).

Het gevolg is dat we electrostatisch geladen worden met vrije radicalen, die normaal gesproken beschadigd weefsel opruimen een indringers van buitenaf onschadelijk maken. De neuronen uit de Aarde zijn als het ware de rem, die er voor zorgt dat als het werk klaar is, de vrije radicalen kunnen stoppen met hun werk. Deze rem is dus bij de westerse mens weg, met als gevolg: stress klachten (autonoom zenuwstelsel raakt overbelast), hormoonhuishouding raakt verstoort, net als de slaaphuishouding. Bovendien zorgt een uit de hand gelopen aantal vrije radicalen voor allerlei ontstekingsziekten. Denk hierbij aan reuamtische klachten, arthritis, allergieen, auto immuunziekten zoals MS en zo meer.


De aardingsproducten hebben een positieve invloed op:
- slaapproblemen
- hoge bloeddruk
- alle ontstekingsziekten
- bloedverdunning
- hart- en vaatziekten
- diabetes
- vermoeidheidsproblemen
- vruchtbaarheids problemen
- menstruatie- en overgangsklachten
- hormonale problemen van allerlei aard
- herstel van immuunsysteem
- herstel na operatie of ziekte
- minder/geen doorlig problemen (decubitus)
- therapeutisch toevoegen tijdens natuurgeneeskundige behandelingen geeft verdieping van de behandelingen (ook de cranio-sacraal behandelingen).

Wat is er mooier dan de kwaliteit van de behandelingen thuis te kunnen voortzetten en maximaal profijt hebben van de genezende werking van de Aarde?


De aardingsproducten zijn naast het buiten op blote voeten lopen de meest natuurlijke genezing die we ons maar voor kunnen stellen en ze zijn absoluut veilig. Mensen met diabetes, schildklierproblemen en bloedverdunners moeten wel extra controle houden via hun arts ivm veranderingen in het bloedbeeld.
Voor meer informatie kunt u kijken op www.earthingnederland.nl
De producten zijn via hun website te bestellen.

Wanneer u deze producten zou willen aanschaffen is het mogelijk om die rechtstreeks bij mij te bestellen. Indien u het zelf ophaalt spaart u de 7 euro verzendkosten.